Lite historik

Flugfiskekurs.se startades 2005. Ganska omgående tog jag hjälp av Johan Söderberg. Genom åren har vi lotsat hundratals nybörjare in på flugfiskets bana. Vi har ständigt prövat nya typer av kurser och samarbeten. Några exempel är kurser för bara tjejer, kurser i strömmande vatten, kurser med flytringsfisken, från båt, nattfiskekurser, flugfiskekurs i kombination med foto, helgkurser med övernattning, resor, flugbindningskurser, föreläsningar, företagsevent etc. Vi har samarbetat med Sveriges i särklass vassaste flugfiskare och instruktörer såsom, Johan Klingberg, Henrik Larsson, Jon Hansson, Ulf Börjesson, Johan Pettersson, Peter Alexanddersson mfl. 

Kommande säsong 2017, kommer Martin endast att ägna sig åt sin familj och sitt eget fiske medans Johan och Peter tar hand om kurserna och hemsidan.

Följ oss på facebook: https://www.facebook.com/flugfiskekurs.se/

 

Johan och Martin

 

//Martin LindströmTre rävar i flugfiskets tjänst!

martin  
Martin Lindström    Johan Söderberg - Admin

Onsala

Företagare inom tryckbranschen samt tidigare ägare av ProFly. Grundare av Flugfiskekurs.se. Fiskar gärna havsöring och längtar tillbaka till öringarna på Nya Zeeland.

 

Skepplanda

Drev tidigare LB Flugfiske, har arbetat på tidningen Flugfiske i Norden. Researrangör och guide av rang. Har allmän järnkoll på allt inom flugfiske! 

 

 

 Peter Alexandersson
 Göteborg
 
 Fullkomligt galen flugfiskare. Fiskar allt
 jorden runt. Det Peter inte kan / vet om 
 flugfiske är inte värt att veta. Har med 
 stor säkerhet flest antal fisketimmar/år
 av alla sveriges fiskare.