Företagsevent

Att fiska och vara ute i naturen är som vi alla vet ett ypperligt sätt att umgås på. Så glöm de växande pappershögarna på kontoret och låt oss stå till tjänst med en oförglömlig upplevelse.

Oavsett om vi fiskar efter havsöring på västkusten eller i insjö efter regnbåge så har vi all tänkbar utrustning både för flugfiske, spinn och mete. Vi har kapacitet för grupper på ca. 20-30 personer.

Låter detta spännande är ni välkomna att kontakta oss för en offert. 

Vi skräddarsyr er upplevelse

Så här kan en dag se ut:

8,30
Guiden möter upp gruppen för gemensam färd till sjön/kust.
 
9,00
Ankomst till fiskeplatsen där all utrustning står färdigriggad. Morgonkaffe och macka vid strandkanten samtidigt som guiden drar förutsättningarna för dagen och ger de hetaste fisketipsen. För intresserade utlyses nu också dagen fisketävling där pris går till dagens första samt dagens största fisk. Även ett jumbopris bör ingå i tävlingen som tillfaller den som ramlar i sjön, knäcker två spön eller helt enkel blev fisklös trots att två fiskar sprattlade i håven. 
 
9,30
Fisket börjar. Guiden instruerar alla ovana fiskare och kommer med tips och knep. All utrustning är av högsta klass, och även helt ovana fiskare har stor chans att fånga sitt livs första fisk och lära sig att hantera utrustningen.
 
13,00
Lunchdags. Guiden har dragit igång grillen och maten intas vid långbordet. Vid dåligt väder spänner vi upp ett taksegel och sitter skyddade från vädrets makter. Misströsta inte om det är dåligt väder för fisket är ofta bättre när inte solen skiner. Skulle det å andra sidan vara en superfin dag så misströsta ändå inte, för fisk går det alltid att fånga, och att vara ute i naturen en sån dag är underbart! Efter maten fortsätter fisket med förnyade krafter.
 
15,30
Eftermiddagsfika med kaffe och kaka. Efter kaffet kan hugade få en snabbkurs i flugfiskets sköna konst, tänk att kasta med flugspö som Brad Pitt i filmen ´Där floden flyter fram´.
 
17,00
Avslutning med prisutdelning i fisketävlingen samt hemförd. Fångade fiskar rensas av guiden och förpackas i påsar för att enkelt kunna stoppas i frysen vid hemkomst.
 
Weblänk med bilder.
Tre dagar efter fisket kan Ni gå in på vår hemsida och hämta en weblänk med ett urval av bilder från dagens fiske. Denna länk skickas lämpligtvis till de kollegor och kunder som absolut inte tror på historien om fisken på över tre kilo som du fångade på flugspö efter konstens alla regler! Här finns också förhoppningsvis bilder på klantskallen som ramlade i sjön, knäckte två spön eller helt enkel blev fisklös trots att två fiskar sprattlade i håven.

Vi är givetvis öppna för era förslag och flexibla vad gäller plats och utformning. Kanske passar det bättre med en föreläsning med bildpsel om flugfiske i främmande länder?
Kontakta oss!

 

Johan Söderberg - 0763-47 09 01

E-mail: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den